Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Toimitustavat

AITOteekki.fi -verkkokauppa toimittaa lähetykset sekä Postin, että Matkahuollon palveluita käyttäen. Paketit toimitetaan lähimpään Postin/Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Mikäli haluat toimituksen tiettyyn noutopaikkaan, ilmoitathan siitä tilauksesi yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info(at)aitoteekki.fi. Huomaathan, että tästä huolimatta paketin noutopiste voi muuttua esimerkiksi, jos pakettiautomaatti on saapumishetkellä täynnä. Jos haluat noutaa tuotteet suoraan lähimmästä myymälästämme, näet noutopistevaihtoehdot kassalla ”tiedot” kohdassa. Noutopaketissa on ilmaiset toimituskulut.

Hinnat

Tuotteen voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat ovat Euro-valuutassa. AITOteekki.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimituskulut

Toimituskulut Postin tai Matkahuollon kautta 6,90 euroa. Toimipisteillämme Porissa ja Raumalla on käytössä myös Lähitoimituspalvelu noin 20km etäisyydellä toimipisteestä, hintaan 4,90 euroa. Lähitoimitus tarkoittaa toimitusta haluamaasi paikkaan, kuten kotiovelle. Voit antaa tarkemmat toimitusohjeet tilauksen yhteydessä, jos lähitoimitus osoitteeseesi on mahdollinen. Nouto myymälästä on ilmainen.

Myyntialue

Toimitamme tuotteita Suomessa suomalaisiin osoitteisiin.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään mahdollisimman pian, viimeistään tilausta seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli joku tilaamistasi tuotteista on loppunut, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Halutessasi toimitamme tilauksen kokonaisuudessan heti kun saamme puuttuvaa tuotetta lisää varastoomme. Jos joku tuote on loppunut toistaiseksi tai tavarantoimittajalla on pitkä toimituskatkos, tilaus voidaan toimittaa osissa, mikäli toimitusaika uhkaa venyä kohtuuttomaksi.

Palautus tai vaihto

Ostoksillasi on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus avaamattomille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. Poikkeuksia ovat lain mukaan mm. mittatilaustuotteet ja hygieniavalmisteet.
Mikäli haluat palauttaa ostoksesi tai osan siitä, vie paketti Postin tai Matkahuollon asiakaspalvelupisteeseen. Palautuksesta veloitetaan toimitusmaksu toimittajan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Säilytä asiakaspalautus –osoitekortti paketin seurantaa varten. Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)aitoteekki.fi.

Jos lähetys on vaurioitunut toimituksessa, älä lunasta pakettia. Tee välittömästi kirjallinen vahinkoilmoitus Postin henkilökunnalle.

Mikäli toimituksessa saat muun kuin tilaamasi tuotteen, ole ensisijaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)aitoteekki.fi. Liitä sähköpostiin myös kuva ko. tuotteesta, selvitetään perutaanko ostos sen osalta vai toimitammeko korvaavan tuotteen.

Huom! Noutamaton paketti ei ole asiakaspalautus: Natural Line Oy/AITOteekki pidättää oikeuden veloittaa paketin palauttamisesta aiheutuvat kustannukset, toimitusmaksun ja todelliset käsittelykulut, vähintään 15 eur sisältäen arvonlisäveron.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: AITOteekki.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty AITOteekki.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Mikäli etsimääsi tietoa ei vielä löydy tai sinulla on muuta kysyttävää ehdoista, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: info(at)aitoteekki.fi