PURO food supplements

Naturliga och effektiva PURO-tillskott

Holländska är tillgängliga från AITO-butiker och onlinebutiken PURO kosttillskott. Rent och baserat på undersökta råvaror innehåller PURO-produkterna endast aktiva och aktiva ingredienser, inga onödiga fyllmedel! Vi var de första att gå in i urvalen PURO Detox kapslar och Milt C-vitaminpulver. Serien kommer att kompletteras med nya produkter inom kort.

PURO är en serie rena och naturliga kosttillskott som har funnits i Nederländerna i mer än 10 år. Kosttillskott är baserade undersökt och noggrant utvalda råvaror, och alla växter och örter som används i produkterna är organisk. Effekterna av produkterna verifieras av vetenskapliga studier.
PURO produkter är biotillgänglig, vilket gör att de tas upp extremt bra och din kropp kan effektivt dra nytta av produkternas hälsoeffekter. Sammantaget har A och O rätt dosering, bra absorption och effektiva ingredienser.

När bara det bästa är gott nog för din kropp

PURO produkter inkluderar endast aktiva och aktiva ingredienser i örtkapslar, inga onödiga fyllmedel. Produkterna är generellt glutenfria och laktosfria och flera produkter passar även vegetarianer eller veganer.


PURO-tillskott är:

 • noga övervakad (ISO och GMP kvalitetssystem som används)
 • ren: inga konstgjorda tillsatser eller fyllmedel
 • innovativt
 • naturlig
 • effektiv och välupptagen
 • fri från färgämnen eller sötningsmedel.

Välj PUROs undersökta och naturliga kosttillskott när bara det bästa är gott nog för din kropp!

Mild C-vitamin för motstånd

PURO mild C-vitamin. är vegansk, naturlig, stark och välupptagen. Pulvret innehåller en buffrad och syrafri form av C-vitamin (kalciumaskorbat) som är skonsamt för magen.


Tillräckligt intag av C-vitamin är viktigt t.ex.

 • motstånd
 • för de trötta och utmattade
 • för många människor
 • hudens välbefinnande och
 • för att förbättra upptaget av järn.

Milt C-vitaminpulver är gott: bara en halv tesked räcker. En daglig dos på 1/2 tesked innehåller cirka 1250 mg C-vitamin. Blanda pulvret med ett glas vatten eller juice och njut helst till frukosten.

Känns lättare med Detox

Får det dig att känna dig trött eller behöver du en extra kick på din ämnesomsättning? PURO Detox är ett unikt kosttillskott med nästan tjugo olika örter och växtextrakt. Den innehåller flera örter som stödjer lever- och njurfunktionen samt matsmältning och tarm i en örtkapsel. PURO Detox innehåller bl.a maskros, johannesört, oreganoextrakt, nässelblad, guldpiska, fältkort, kronärtskocka och fänkål. Återställ lätthet och välbefinnande med detox!
Produkten kan användas som en kur på 10 eller 30 dagar. Samtidigt bör du lätta på din kost och utesluta – eller mindre – socker, rött kött och mejeriprodukter. Tänk på att dricka minst två liter vatten om dagen under kursen.

 

Ursprungligen publicerad på vår kedjas blogg: aitokauppa.fi

Tillbaka till blogg