Leverans- och betalningsvillkor

Allmänna Villkor

Levereringsmetoder

Onlinebutiken AITOteekki.fi levererar artiklar med både Postis och Matkahuoltos tjänster. Paket levereras till närmaste Posti / Matkahuolto pick-up-eller paketmaskin. Om du vill leverera till en specifik hämtplats, meddela oss via e-post till info (at) aitoteekki.fi i samband med din beställning. Observera att paketets insamlingsplats kan komma att ändras, till exempel om automaten är full vid ankomst. Om du vill hämta produkterna direkt från vår närmaste butik kan du se alternativen för upphämtning vid kassan i avsnittet "Detaljer". Upphämtningspaketet inkluderar kostnadsfria leveranskostnader.

Taxa

Produktens giltiga pris anges i vår onlinebutik. Priserna är i euro. AITOteekki.fi onlinebutik förbehåller sig rätten att ändra priser. Priserna inkluderar giltig moms.

fraktkostnader

Leveranskostnader via Posti eller Matkahuolto 6,90 euro. Våra kontor i Pori och Rauma använder också Local Delivery Service på cirka 20 km från kontoret till ett pris av 4,90 euro. Lokal leverans betyder leverans till den plats du vill, till exempel din dörr. Du kan ge mer detaljerade leveransinstruktioner när du beställer, om lokal leverans till din adress är möjlig. Hämtning från butiken är gratis.

Säljes Område

Vi levererar produkter i Finland till finska adresser.

Leveranstid

Målet är att skicka order så snart som möjligt, senast under arbetsdagen efter beställningen. Om någon av de produkter du har beställt har slut slutar vi kontakta dig så snart som möjligt. Om du önskar levererar vi beställningen i sin helhet så snart vi får den saknade produkten i vårt lager. Om en produkt har hittills slut eller om leverantören har ett långt leveransavbrott kan beställningen levereras i delar om leveranstiden hotar att vara orimlig.

Återvänd eller byt

Dina köp har en 14-dagars utbytes- och returrätt enligt konsumentskyddslagen för oöppnade, oanvända och säljbara produkter. Enligt lagen omfattar undantag t.ex. skräddarsydda produkter och hygienprodukter.
Om du vill återlämna ditt köp eller en del av det tar du paketet till Posti eller Matkahuoltos kundtjänst. En leveransavgift tas ut för returen enligt leverantörens aktuella prislista. Förvara ett kundkontaktkort för spårning av paket. Vi kommer att meddela dig via e-post om alla kundreturer vi har fått. Om du inte har mottagit ett bekräftelse inom en vecka efter återvändandet, vänligen kontakta vår kundservice via e-postinformation (at) aitoteekki.fi.

Om leveransen är skadad vid leveransen ska du inte lösa in paketet. Gör en skriftlig rapport om skador på Postis personal omedelbart.

Om du får en annan produkt än den du beställde, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-postinformation (at) aitoteekki.fi. Bifoga också en bild till e-postmeddelandet. produkt, kommer det att bestämmas om köpet kommer att avbrytas för den eller om vi kommer att leverera en ersättande produkt.

OBS! Ett paket som inte kan hämtas är inte en kundåtergång: Natural Line Oy / AITOteekki förbehåller sig rätten att debitera kostnaderna för att returnera paketet, leveransavgiften och de faktiska hanteringskostnaderna, minst 15 euro, inklusive moms.

villkor

Betalningstjänstleverantör

Paytrail Oyj (2122839-7) samarbetar med finska banker och kreditinstitut som leverantör av betaltjänster och leverantör av betaltjänster. Paytrail Oyj visas som betalningsmottagare på kontoutdraget eller kortfakturan och vidarebefordrar betalningen till säljaren. Paytrail Oyj har en betalningsinstitutslicens. Vid klagomål, kontakta produktleverantören i första hand.

Paytrail Oyj, affärs-ID: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 020 718 1830
www.paytrail.com

Samlarfaktura / utbetalning

Flexibilitet och valfrihet - betala direkt eller i betalningar, i den takt du väljer

En faktura och kontokredit ger dig mer tid att betala för dina inköp av e-handel. Med dem kan du vänta på att din beställning kommer i fred innan du betalar den. Du kan göra en betalning antingen med en enda faktura eller, i mindre utbetalningar, med en kassakredit, så att du kan göra det belopp som fungerar bäst för dig varje månad och sprida betalningen på högst 36 månader.

Gratis betalningstid på fakturan - säkra och enkla transaktioner

Med fakturan får du alltid 45 dagar räntefri betalningsperiod för dina inköp av e-handel. Den långa betalningsperioden ger dig tid att granska ditt köp och vid behov returnera det innan fakturan är förfallen.

För att dra nytta av betalningsperioden behöver du ett positivt kreditbeslut, vilket är lätt att ansöka om vid köpstillfället. Du kan ansöka om det om du är minst 18 år och har ett finskt personnummer och en permanent, officiell hemadress i Finland. Din kreditinformation kontrolleras också från Bisnode Finland Oys register.

Betalningsmetoden kan användas för köp upp till 5 000 €.

När du har fått ett positivt kreditbeslut och bekräftat köpet, kommer du att få en faktura för ditt köp i din e-post. Om du vill betala fakturan i mindre delar och med en betalningsperiod som passar dig bättre (1-36 månader), måste du ingå ett kreditavtal med Collector Bank för en kontinuerlig kredit genom att logga in på Mina sidor på oma.collector.fi. När du undertecknar kreditavtalet kommer du att beviljas en kreditgräns som är tillgänglig för efterföljande köp i enlighet med kreditvillkoren.

När du har ett giltigt kreditavtal kommer du bara att betala det lägsta belopp som anges på fakturan du fick vid förfallodagen, men du kan också betala ett högre belopp om du vill. Du får sedan en månatlig faktura via e-post tills din kredit är helt betald. Om du vill kan du också minska din kredit i avbetalningar som är större än det minsta belopp som anges på din faktura.

Kreditkostnader och kreditexempel: I webbutiken AITOteekki.fi tillämpas kampanjvillkor, enligt vilka räntan på kassakrediten är 19,2% uttryckt som en nominell årlig ränta och månadsavgiften är 2,95 euro per månad. Om den beviljade kreditgränsen är 1 000 euro och den har använts i sin helhet för inköp gjorda från AITOteekki.fi onlinebutik och krediten återbetalas inom 36 månader, har de tillämpliga kampanjvillkoren en årlig ränta på 28,5%, en total kreditkostnad på 402 €, totalt 1 402 € och 36 st. Försenade betalningar kommer att vara föremål för lagstadgade påminnelsesavgifter och inkassokostnader samt ränta för den försenade perioden.

kredit villkor

Utfärdare av faktura och kredit är Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, 404 39. Mer information www.collector.fi

Du kan få fullständiga villkor och information om Collector Faktura och kontokredit från följande länkar:
Detaljerad tjänstbeskrivning: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Allmän faktura och kontokreditvillkor: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Standard europeiska konsumentkreditvillkor: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 

Om informationen du letar efter inte är tillgänglig eller om du har andra frågor om villkoren, vänligen kontakta oss via e-post: info (at) aitoteekki.fi