PURO food supplements

Luonnolliset ja vaikuttavat PURO-ravintolisät

AITO-kaupoista ja verkkokaupasta on saatavilla hollantilaisia PURO-ravintolisiä. Puhtaat ja tutkittuihin raaka-aineisiin perustuvat PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ensimmäisenä toimme valikoimiin PURO Detox-kapselit ja Gentle C-vitamiinijauheen. Sarja täydentyy uusilla tuotteilla pian.

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja, joka on ollut Hollannissa saatavilla jo yli 10 vuoden ajan. Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua. Tuotteiden vaikutukset todennetaan tieteellisten tutkimusten avulla.
PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee tehokkaasti hyödyntämään tuotteiden terveysvaikutukset. Kaiken A ja O on oikea annostus, hyvä imeytyvyys ja tehokkaat ainesosat.

Kun vain paras on kyllin hyvää kehollesi

PURO-tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia kasvikapseleissa, ei turhia täyteaineita. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.


PURO-ravintolisät ovat:

 • tarkasti valvottuja (käytössä ISO- ja GMP -laatujärjestelmät)
 • puhtaita: ei keinotekoisia lisä- tai täyteaineita
 • innovatiivisia
 • luonnollisia
 • tehokkaita ja hyvin imeytyviä
 • vailla väri- tai makeutusaineita.

Valitse PUROn tutkitut ja luonnolliset ravintolisät, kun vain paras on kyllin hyvää kehollesi!

Hellävaraista C-vitamiinia vastustuskyvylle

PURO Gentle C-vitamiini on vegaaninen, luonnollinen, vahva ja hyvin imeytyvä. Jauhe sisältää puskuroitua ja hapotonta C-vitamiinimuotoa (kalsiumaskorbaatti), joka on hellävarainen vatsalle.


Riittävä C-vitamiinin saanti on tärkeää mm.

 • vastustuskyvylle
 • väsyneille ja uupuneille
 • paljon liikkuville
 • ihon hyvinvoinnille ja
 • parantamaan raudan imeytymistä.

Gentle C-vitamiinijauhe on riittoisaa: vain puoli teelusikallista riittää. Päiväannos 1/2 tl sisältää noin 1250 mg C-vitamiinia. Sekoita jauhe lasilliseen vettä tai mehua ja nauti mieluiten aamupalan yhteydessä.

Kevyempi olo Detoxilla

Turvottaako, onko olosi väsynyt tai kaipaatko lisäpotkua aineenvaihduntaan? PURO Detox on ainutlaatuinen, lähes kaksikymmentä eri yrttiä ja kasviuutetta sisältävä ravintolisä. Siinä on useita maksan ja munuaisten toimintaa sekä ruoansulatusta ja suolistoa tukevia yrttejä kasvikapselissa. PURO Detox sisältää muun muassa voikukkaa, maarianohdaketta, oregano-uutetta, nokkosen lehteä, kultapiiskua, peltokortetta, artisokkaa ja fenkolia. Palauta keveys ja hyvä olo detoxilla!
Valmistetta voi käyttää 10 tai 30 päivän kuurina. Samaan aikaan ruokavaliota kannattaa keventää ja jättää siitä pois - tai vähemmälle - sokeri, punainen liha ja maitotaloustuotteet. Muistathan juoda ainakin kaksi litraa vettä päivässä kuurin ajan.

 

Julkaistu alunperin ketjumme blogissa: aitokauppa.fi

Takaisin blogiin