Tietoa meistä

Aitoteekki.fi on Rauman AITO-kaupan verkkokauppa. Verkkokaupan valikoima on suppeampi kuin myymälässä. Jos siis kaipaat jotain tuotetta valikoimaan, olethan meihin yhteydessä; meillä saattaa sitä olla, mutta emme ole vielä lisänneet sitä verkkokaupan valikoimaan. Myymälässä on jatkuvasti mahtavia vaihtuvia tarjouksia suosituimmista tuotteista, eikä normaalihintammekaan päätä huimaa!

Rauman AITO-kauppa tunnettiin aiemmin nimellä Ryytiaitta. Ryytiaitta on perustettu jo vuonna 1981 Porissa. Yritys vaihtoi omistajaa vuonna 2000 ja pian tämän jälkeen, vuonna 2002, Ryytiaitta avattiin myös Raumalle. Vuonna 2017 Ryytiaitta vaihtoi omistajaa toisen kerran eläköitymisen vuoksi. Alusta asti Ryytiaitta on ollut perheyritys ja niin on vielä tänäkin päivänä.

Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme palvelee sinua Raumalla osoitteessa Karjalankatu 5, Citymarketin yhteydessä.

Kuulumme Suomen vanhimpaan luontaistuotekauppojen ketjuun, AITO hyvän olon kauppaan, joka tunnettiin aiemmin nimellä Luontaistuntijat. Olemme 100% suomalainen terveyskauppojen ketju, nyt ja jatkossa. Me AITO-kauppiaat olemme itsenäisiä pienyrittäjiä ja palvelullemme on myönnetty Avainlippu Suomalaisen Työn liiton puolesta. Ostamalla suomalaiselta pienyrittäjältä, ostat samalla työtä Suomeen. Kiitos!

Meidän intohimomme on sinun terveytesi. Palvelemme sinua aina ammattitaidolla ja Suurella Sydämellä!